USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Волині з аукціону продадуть ікони, які були врятовані на Донеччині

31 Травня 2023 11:10
У селі Кульчин Луцького району влаштують благодійний аукціон, під час якого будуть продавати врятовані ікони з Донбасу.

Про це повідомили у Волинській єпархії православної церкви України.

Свято-Юріївська церква с. Кульчин Ківерецького деканату пропонує придбати образи, а виручені кошти передадуть на потреби ЗСУ.

На аукціон, що відбудеться 30 травня – 3 червня на фейсбук-сторінці парафії, виставлять ікони з міста Авдіївка Донецької області. Ці ще не освячені образи, які були вишиті дітьми, вдалося врятувати нашим військовим і перевезти на Волинь.

«Доброчинна акція проводиться з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Суму пожертви, яку хочете дати за вподобаний твір, можна робити під кожною із фотографій або в приватні повідомлення парафіяльної фейсбук-сторінки до 20.00 3 червня. Власники ікон зможуть одержати їх на Трійцю, 4 червня, у храмі Юрія Переможця с. Кульчин. Його настоятель священник Роман Вонсіцький тоді ж освятить ці реліквії», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus