USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.50 10.65

На Волині вивільнили з заметів 5 авто та 2 мікроавтобуси з людьми

6 Лютого 2018 10:05
Працівники ДСНС надавали допомогу водіям автівок, що застрягли на засніжених дорогах. За добу вивільнили 4 вантажівки, легковик та два мікроавтобус з пасажирами.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Протягом доби пожежно-рятувальними підрозділами здійснено 7 виїздів по витягуванню автомобілів із снігових заметів (кюветів) – вивільнено 7 автомобілів (4 вантажних, 1 легковий та 2 мікроавтобуси), де перебувало 7 людей. Зокрема аварійно-рятувальні роботи відбулись в Луцькому та Володимир-Волинському районах, а також у містах Ковель та Нововолинськ.

Водіння взимку – річ не проста. Слизька дорога та снігові замети нерідко стають для водіїв справжнім випробовуванням. Водіям за кермом в ожеледь треба їхати так, аби встигнути загальмувати, зманеврувати, якщо треба. Щоб долати круті повороти під час ожеледиці, експерти радять гальмувати перед поворотом - і відпускати гальма під час повороту керма.

Бо більшість водіїв повертають неправильно, гальмують і крутять кермо одночасно - тоді виникає подвійне навантаження на машину.

Дотримуйтесь вимог правил дорожнього руху, будьте уважними і обережними, особливо у темний час доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus