USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

На Волині викрили прокремлівського агітатора

28 Червня 2024 15:55
Служба безпеки України викрила 50-річного мешканця Луцька на розповсюдженні ворожої пропаганди. Зловмисник у забороненій соціальній мережі «Одноклассники» неодноразово поширював матеріали, у яких виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію РФ проти України, а також глорифікував російську армію.

Про це інформує пресслужба СБУ.

У своїх дописах рашистський поплічник возвеличував та прославляв російських терористів, називав їх «своїми героями». Також зрадник неодноразово закликав підтримувати загарбників грошима, зокрема – до забезпечення фсб-шних прикордонників необхідним екіпіруванням.

Читати ще: «Коли це Росія захоплювала території?» Викрили лучанина, який підтримував РФ

Не стомлювався агітатор дякувати у власних дописах рашистським окупантам і «за мир, який вони постійно несуть».

Слідчі СБУ повідомили зраднику про підозру за ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводять слідчі Управління СБ України у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Червня 2024 16:30
конфіскація майна і в штрафбат окопи рити під пильним наглядом. Але ж так не буде, бо наша держава чомусь дуже гуманна до ворогів.
Анонім Показати IP 28 Червня 2024 17:23
А чому не назвати прізвище цього мерзотника? Тим паче, що він вже закритий, що ніхто не прийде додому і не задушить?
Maха Показати IP 28 Червня 2024 17:45
Господи скільки їх ще є ??? ще й на Волині !?
Ого Показати IP 29 Червня 2024 14:51
На Волині їх ще дуже багато, особливо у північних районах. 90% прихильників УПЦ МП, керівники районів, які ще були призначені за януковича з партії регіонів і працюють дотепер .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus