USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

На Волині викрили групу, яка незаконно рубала сосни

3 Листопада 2016 11:33
Працівники лісу виявили незаконну порубку сосни в одному із відділів Ратнівського лісогосподарського агропромислового підприємства. Майстер лісу одразу ж викликав поліцейських, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Пригода сталася учора, 2 листопада, після 22 години.

Як з’ясували правоохоронці, двоє мешканців села Жиричі Ратнівського району на території Ратнівського лісогосподарського агропромислового підприємства здійснили незаконну порубку 11 дерев породи сосна. Викрадене поліцейські вилучили та повернуть власнику.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф, арешт, обмеження або позбавлення волі до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus