USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Волині виявили незаконні порубки дерев

31 Грудня 2023 23:34
На Волині спеціалісти Державної екологічної інспекції спільно із працівниками Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства та співробітниками ГУНП у Волинській області проводять спільні заходи з метою контролю щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства на території області та знаходять порушників.

Про це повідомляє пресслужба екологічної інспекції.

Так, під час проведення одного з таких заходів було виявлено самовільну порубку на землях запасу сільської ради, які розташовані на межі з держлісфондом філії «Любомльське лісове господарство». На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Читати ще: Вилучили сосен на 2 млн: на Волині викрили масштабну схему розкрадання деревини з держлісгоспів

Також під час чергового заходу було виявлено вантажівку з деревиною без жодних дозвільних документів. У цей час водій ще одного автомобіля, навантаженого деревиною покинув вантажівку на місці події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Окрім цього, робочою групою під час проведення спільних заходів в передноворічний період були виявлені незаконні порубки дерев хвойних порід. За результатами проведених заходів порушників було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читати ще: Деревина для ЗСУ: на Волині готують до відправлення найбільшу з початку року партію

Держекоінспекція заликає кожного відповідально ставитися до збереження лісових ресурсів та дотримуватись вимог природоохоронного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Носатий ждося Показати IP 31 Грудня 2023 23:43
Цей ліс вже чий треба ліс, а ви свої руки до нього тягнете.
Василь Т. Показати IP 1 Січня 2024 09:08
Організовує цей промисел, місцева влада спільно з керівництвом лісового господарства !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus