USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині виявили незаконні місця продажу риби

13 Лютого 2024 23:52
10 лютого волинські рибоохоронці спільно з інспектором Державної екологічної інспекції у Волинській області провели рибоохоронний рейд в місцях продажу водних біоресурсів у м. Рожище. Під час рейду перевірялась законність вилучення з природного середовища, дотримання порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного світу.

В результаті виявлено два адміністративні правопорушення за ст. 88-1 ч.1 КУпАП, повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Так, на вул. Незалежності громадянин здійснював продаж водних біоресурсів (короп вагою 2,5 кг) без документів, які підтверджують законність вилучення цих об’єктів з природного середовища, факту купівлі, які видаються в установленому порядку.

Читати ще: На Волині почне діяти заборона на вилов щуки в нерестовий період

На вул. Б. Хмельницького громадянин здійснював продаж водних біоресурсів (карась сріблястий вагою 12 кг та короп вагою 15 кг) без документів, які підтверджують законність вилучення цих об’єктів з природного середовища, факту купівлі, які видаються в установленому порядку.
На порушників складено адміністративні протоколи за ст. 88-1 ч.1 КУпАП, які скеровані до суду.

Громадян закликають бути пильними та не купувати рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості.

Читати ще: На Волині рибоохоронний патруль оштафував рибалок-порушників

Стаття 88-1 КУАП визначає, що порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Лютого 2024 17:05
Зарубала баба курку, обпатрала і пішла сусіду продала. Кримінал.
Were до Анонім Показати IP 15 Лютого 2024 00:29
Ага, а коропчуки і амури у ванній наловила. Браконьєр це злодій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus