USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

На Волині виявили двох громадян Росії без дозволів на проживання

19 Грудня 2023 23:28
18 грудня працівники Управління стратегічних розслідувань ГУНП у Волинській області виявили та доставили до УДМС у Волинській області громадянина Росії 1972р.н.

Він незаконно проживав на території України. Добровільно не виконав попереднє рішення про примусове повернення у 2022 році. Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності та прийнято рішення про примусове видворення за межі України, повідомили у Міграційній службі у Волинській області.

Порушника поміщено до Волинського ПТПІ.

Читати ще: У Любешеві затримали узбека-нелегала, його вишлють з України

19 грудня працівники Володимирського відділу УДМС у Волинській області спільно з УСБУ у Волинській області також виявили громадянина Росії 1967р.н. На момент перевірки дозвільні документи на проживання у затриманого виявились недійсними.

Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 ч.2. КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus