USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

На Волині ввечері горів житловий будинок

13 Січня 2021 09:13
12 січня о 19:01 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в с. Литовеж Іваничівського району.

Про це повідомляє Управління ДСНС У Волинській області.

Уже о 19:09 до місця події прибув перший підрозділ вогнеборців, які подали на гасіння пожежі в кімнаті спеціальний водяний ствол. Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу вдалось локалізувати, через 8 хвилин ліквідувати. Вогнем пошкоджено стіну та речі домашнього вжитку в будівлі.

Для ліквідації пожежі залучались чергові варти 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Нововолинськ та 18-ї ДПРЧ смт Іваничі Управління ДСНС у Волинській області.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Громадян закликають суворо дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні приладами опалення, не перегрівати їх понад міру, не залишати увімкненими без нагляду електричні прилади, не послаблювати нагляд за дітьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus