USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині ввечері горів трактор

15 Лютого 2024 12:02
Волинські рятувальники вчора ввечері ліквідували загоряння трактора, а також відбуксирували автомобіль швидкої допомоги, в салоні якого перебував хворий.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС області.

Пожежа трактора трапилася вчора ввечері в селі Запруддя Сошичненської громади.

На місце події прибув черговий підрозділ 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Камінь-Каширський спільно з працівниками місцевої пожежної охорони села Сошичне.

Рятувальники за допомогою пінного ствола ліквідували загорання та запобігли повному знищенню транспортного засобу.

Причина займання – встановлюється.

Читати ще: Ранкова ДТП у Луцьку: водій авто не впорався з керуванням і з’їхав з дороги

Сьогодні вранці у місті Ківерці на вулиці Куліша автомобіль швидкої допомоги загруз на ґрунтовій дорозі, водій авто не міг самостійно виїхати. У кареті швидкої перебував хворий, якого везли до лікарні.

На місце події прибув черговий підрозділ 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці, рятувальники пожежним автомобілем за допомогою буксирувального троса витягли авто на тверде покриття дороги і він продовжив рух до медичного закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus