USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

На Волині врятували чоловіка, який провалився під лід

17 Березня 2021 16:00
17 березня близько 12:45 на озері Чорне у селищі Заболоття Ратнівського району провалився у крижану воду 55-річний місцевий житель.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС Волині.

Чоловіка, який розгулював на хисткій кризі і раптом провалився, помітили рибалки й місцеві жителі, які перебували біля водойми. Очевидці кинулися на допомогу потерпілому й водночас відправили за медиками на станцію медичної допомоги, що розташована неподалік від озера.

Уже за кілька хвилин до місця виклику прибули працівники медичної служби.

За допомогою підручних засобів медики разом з місцевими жителями витягнули потерпілого на берег. На березі чоловікові надали першу долікарську допомогу, а відтак транспортували його до реанімаційного відділення районної лікарні у селищі Ратно з попереднім діагнозом «загальне переохолодження».

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 18 Березня 2021 11:11
Чому обов*язково потрібно розгулювати, ловити рибу по хисткій кризі??? Прогулюватись берегом - не так цікаво!!! Провалився - є новий клопіт для людей, медиків, членів сім*ї, викачка грошей з бюджету сім*ї на лікування - хоч якийсь двіж!!!! Найбільше обурює - щорічна кількість таких плавунів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus