USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

На Волині врятували чоловіка, якого витягли зі ставка без свідомості

18 Вересня 2017 17:48
Сьогодні, 18 вересня, до диспетчерської центру ЕМД надійшов виклик про те, що в ставку втопилася людина.

По повідомляється на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

«До диспетчерської центру ЕМД о15.41надійшов виклик (номер виклику 101131) від випадкових громадян про те, що в ставку втопився чоловік. Бригада ЕМД прибула на місце події о 15.46, а тим часом небайдужі громадяни витягнули чоловіка з води. Він лежав на березі ставка без свідомості, синюшний. Керівник лінійної бригади лікар ЕМД, оглянувши потерпілого, негайно надав йому допомогу: перш за все відсмоктувачем очистив ротову порожнину від води і мулу, і одразу розпочав проводити реанімаційні заходи.

Буквально через кілька секунд у потерпілого відновилось самостійне дихання. Після того як було накладено шийний комірець і поставлено довенний доступ, пацієнта на довгій дошці в автомобілі ЕМД транспортували до лікувального закладу. Дякуючи небайдужим громадянам і професійно та вчасно наданій бригадою ЕМД медичній допомозі життя людини врятовано!».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юля Показати IP 18 Вересня 2017 18:33
ПРИЄМНО читати такі новини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus