USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

На Волині вперше показали виставку спортивних нагород прикордонників за останні 30 років

28 Серпня 2021 07:58
У Луцьку презентували пересувну виставку спортивних досягнень прикордонників за останні 30 років. Експозицію відкрили з нагоди десятого чемпіонату Держприкордонної служби України зі спортивного орієнтування, який стартує у Луцьку 28 серпня.

Як інформує Суспільне, про це розповіла речниця Луцького прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

27 серпня на Волинь приїхали 120 прикордонників з різних областей країни. Всі вони учасники змагань.
Волинянин Іван Банзерук – прикордонник. Займається легкою атлетикою. На виставці, яку презентували, є і його нагороди. Нещодавно спортсмен повернувся з Олімпійських ігор у Токіо.
"Відпочину ще зо два тижні й почнемо готувати базу зимову. Має бути три таких старти – командний чемпіонат світу, чемпіонат Європи і чемпіонат світу з легкої атлетики«, – розповідає олімпієць.

Виставку спортивних досягнень прикордонників привезли на Волинь вперше, розповідає голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк.

«За 30 років незалежної України прикордонники брали участь в 10 Олімпійських іграх, починаючи з Барселони і до Токіо. За цей період у нас 31 медаль. 10 золотих, срібло і бронза», – розповідає голова спорткомітету.

У рамках чемпіонату упродовж двох днів представники прикордонних загонів та регіональних управлінь частин візьмуть участь в індивідуальних змаганнях та командній естафеті. За допомогою карти та компаса учасники команд будуть на швидкість шукати контрольні пункти на місцевості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus