USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.70 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Волині водій вантажівки, якого спіймали напідпитку, пропонував хабар патрульним

27 Червня 2023 13:01
На Волині водій намагався відкупитися від патрульних за своє порушення.

Як повідомили у патрульній поліції Волині, керманич пропонував охоронцям порядку неправомірну вигоду в сумі 100 американських доларів. Сталося це учора близько 21-ї години, коли один з екіпажів патрулював на стаціонарному посту, що на автодорозі Н22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

Інспектори помітили, що водій вантажівки DAF порушив правила дорожнього руху, тож зупинили транспортний засіб. Коли патрульні почали спілкуватися з керманичем, то виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на місці події. Прилад Drager дав результат 1,56 проміле, тож інспектори повідомили водію, що на нього буде складено відповідні адмінматеріали.

Після цього керманич почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду. І попри те, що він неодноразово почув від них відмову та попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, усе ж поклав в кишеню одного з патрульних купюру у 100 доларів США.

На місце події інспектори викликали слідчо-опаративну групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus