USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Волині водій тягача наїхав на чоловіка, який забирав з дороги збитого собаку, і отримав умовне покарання

8 Квітня 2024 06:20
На Волині за ДТП з потерпілим судили водія тягача: він наїхав на чоловіка, який забирав з дороги збитого собаку, за що отримав умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду.

ДТП трапилася торік 23 жовтня близько 19 години в селі Терешківці Луцького району. Як ідеться в матеріалах справи, водій тягача Renault Premium із завантаженим напівпричепом Олег Ф. не врахував дорожньої обстановки та через неуважність наїхав на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. У результаті ДТП потерпілий отримав відкритий перелом обох кісток правої гомілки.

Олег Ф. визнав свою вину. Чоловік зазначив, що надавав потерпілому грошову допомогу та оплатив лікування. Він просив суд суворо його не карати та не призначати додаткове покарання, оскільки робота водія є єдиним джерелом доходу.

Читати ще: У Луцьку водій тягача збив жінку, яка переходила дорогу поза переходом: яке покарання він отримав

Потерпілий своєю чергою пригадав, що ДТП трапилася в темну пору доби. У момент наїзду він присів, щоб забрати з проїжджої частини дороги збитого собаку. Чоловік підтвердив, що обвинувачений відшкодував йому витрати на лікування. Просив суворо не карати обвинуваченого.

Зрештою суд призначив водію покарання у виді трьох років позбавлення волі, яке замінив на рік іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus