USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині водій Nissan вдруге за рік заплатить понад 40 тисяч за те, що їхав без посвідчення

17 Серпня 2024 23:33
На Волині патрульні зупинили водія, який їхав без прав. Керманича оштрафували на 40 800 гривень і на сім років позбавили змоги отримати посвідчення водія.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Водія Дмитра Ю. зловили 10 липня 2024 року на автодорозі «Устилуг – Луцьк – Рівне». Він їхав автомобілем Nissan, хоча раніше суд позбавив його права керувати транспортними засобами. А причиною зупинки, як зазначається в рапорті патрульного, стало перевищення швидкості під час руху в населеному пункті.

Читати ще: Залишився без машини і прав: лучанин вкотре їхав п'яним та скоїв ДТП

У січні цього року постановою Рівненського районного суду Дмитра Ю. оштрафували на 40 800 гривень із позбавленням водійського посвідчення на п’ять років.

На судове засідання порушник із невідомих причини не з'явився. Хоча про дату, час та місце його своєчасно повідомляли. Клопотань про відкладення розгляду справи не надходило.

Читати ще: П’яний за кермом і 1,5 тисячі хабара патрульним: лучанин сплатить 17 000 грн штрафу

Вина водія у вчиненні адмінправопорушень за ч. 5 ст. 126 КУпАП підтверджується протоколом, довідкою Управління патрульної поліції Волині, рапортом, відеозаписом із камери поліцейського.

Суд вдруге за рік оштрафував Дмитра Ю. на 40 800 гривень. Також його на сім років позбавлено можливості отримати права на керування транспортними засобами.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus