USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Волині внаслідок ДТП травмувались троє осіб, двох госпіталізували

9 Вересня 2021 17:23
На автомобільній дорозі в місті Ківерці Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися легковий автомобіль Opel Askona та позашляховик Volkswagen.

Аварія трапилася орієнтовно о 13:30 9 вересня, повідомляє Суспільне Волині.

Як розповіла у телефонному коментарі інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, в аварії травмувалися дві людини.

Директор КП «Волинський центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль повідомив, що під час зіткнення травмувалася ще одна людина, але від госпіталізації вона відмовилася.

«Одного чоловіка зі струсом головного мозку госпіталізували у Волинську обласну клінічну лікарню. Ще одну людину з забоєм грудної клітки та підозрою на перелом стегнової кістки ушпиталили до Луцької міської клінічної лікарні», – зазначив Володимир Шмаль.

Про обставини зіткнення двох авто наразі невідомо. Зі слів Марини Балдич, на місці події ще працюють слідчі, які мають з’ясувати усі обставини аварії.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – сказала інспекторка сектору комунікації Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ноунейм Показати IP 9 Вересня 2021 17:38
То не ВАЗ а Opel Askona

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus