USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Волині військового лісника-хабарника взяли під домашній арешт

27 Березня 2017 15:40
Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт строком на 60 діб підозрюваному в корупційному злочині майстру лісу Волинського військового лісництва державного підприємства «Львівський військовий лісокомбінат».

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Зазначимо, що 22 березня 2017 року військова прокуратура Луцького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаною службовою особою.

Грошові кошти в розмірі 18,3 тис грн від приватного підприємця призначалися за збут без підтверджуючих документів понад 6 кубів необробленої деревини породи дуб. Частина неправомірної вигоди у розмірі 14 тис грн виявлена та вилучена під час проведення огляду місця події.

Горе-лісника затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дід Мазай і зайці Показати IP 27 Березня 2017 20:18
А потрібно військове лісництво ?Де в світі є такі військові шарашкіні контори ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus