USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

На Волині військові та члени їх родин одержать одноразову матеріальну допомогу на лікування

Сьогодні 12:32
4 жовтня у Волинській ОВА відбулося засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги військовим, ветеранам та членам їх родин, які потребують лікування.

Члени комісії вирішили надати матеріальну допомогу з обласного бюджету 70 волинянам на загальну суму 633 тис. гривень, повідомил в ОВА.

Слід зазначити, що згідно Порядку надання виплати, який затверджений розпорядженням начальника Волинської ОВА від 14 лютого 2024 року № 67 грошова допомога надається:

• учасникам антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, учасникам заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, які потребують лікування;

• членам сім’ї (дружина/чоловік, діти, батьки) загиблого, померлого військовослужбовця, учасника АТО/ООС, захисника і захисниці України;

• у разі відсутності дружини/чоловіка, дітей, батьків загиблого, померлого військовослужбовця, учасника АТО/ООС, захисника і захисниці України – особі, яка здійснила поховання, за пропозицією органу місцевого самоврядування з урахуванням коштів, виділених з місцевого бюджету.

Читати ще: Квадрокоптери, EcoFlow, Starlink: мер Луцька передав допомогу військовим
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus