USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині відзначили обласних переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

21 Травня 2024 21:15
Сьогодні у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти урочисто вітали переможців та учасників обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024».

Про це повідомили у Волинській ОДА.

Як розповів директор ВІППО Петро Олешко, цьогоріч у обласному етапі конкурсу в чотирьох номінаціях брали участь 38 педагогів Волинської області: 8 вчителів фізики, 10 педагогів образотворчого мистецтва, 11 – з української мови та літератури та 10 вчителів географії.

«Цей конкурс щороку відкриває та яскраво підсвічує нові імена. А також це чудова платформа для самовдосконалення й розвитку Нової української школи. І для учасників, і для організаторів позаду залишилися складні випробування – робочі і творчі, ми перегорнули сторінки пошуку, досліджень, сумнівів та переживань. Ваша участь у конкурсі засвідчила високий рівень вашої підготовки та майстерності. Переконаний, що участь та перемоги дадуть кожному з вас поштовх до нових звершень», – наголосив Петро Степанович.
Відзначали переможців та учасників Почесними грамотами Волинської облдержадміністрації та обласної ради.
«З народженням дитини найголовнішою для неї стає сім’я, коли дитина переступає поріг дитсадка – це вихователь, а коли приходить у школу – найголовнішим стає вчитель. І від того, який вчитель зустрів дитину в закладі освіти, залежить те, як складається її подальша доля та навчання. Сьогодні складний час. Сьогодні часто звучать повітряні тривоги – в класах та на вулицях. Але наші вчителі надзвичайно мудрі, сильні та наполегливі. Вітаю усіх вас з цим днем та досягненням високих результатів. Ви завжди перші! Дякую вам щиро», – привітала освітянську громаду очільниця управління освіти і науки Волинської ОДА Наталія Матвіюк, вручаючи нагороди.
Читати ще: За визначні досягнення нагородили найкращих науковців Волині

Перше місце в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика» здобув Микола Бігун, заступник директора, вчитель фізики та інформатики Видричівського ліцею Камінь-Каширської міської ради.
Перше місце у номінації «Українська мова та література» виборола Наталія Козеровська, вчителька зарубіжної літератури і української мови та літератури Луцького ліцею №9 Луцької міської ради.
Перше місце у номінації «Образотворче мистецтво» посіла Наталія Ярошик, вчителька образотворчого мистецтва та мистецтва Пнівненського ліцею Камінь-Каширської міської ради.

А також перше місце в обласному турі та за результативну участь у заключному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія» отримала Оксана Котлярчук, вчителька географії Луцького ліцею №2 Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 22 Травня 2024 11:14
Не знаю, чи то вітати переможців, чи співчуття їм висловлювати. Звичайним вчителям ці конкурси не потрібні зовсім, а треба тільки для всяких департаментів та інститутів. Совок рулить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus