USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Волині відновили діяльність вже 90% підприємств та бізнесу

5 Квітня 2022 15:14
В ефірі телемарафону «Єдині новини» голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко розповів про ситуацію в області станом на 5 квітня 2022 року.

Як йдеться у Телеграм-каналі голова ОВА, загалом в області відносно спокійно. Триває робота в тилу, щоб підтримувати економіку в області та країни.

Зусилля влади здебільшого спрямовані на забезпечення життєдіяльності області, допомозі постраждалим областям та переселенцям.

Читати ще: Продукти та речі, дитяча кімната і психологічні консультації: як працює луцький центр допомоги для переселенців

«Так, у нас працює вся критична інфраструктура, магазини, медзаклади, бізнес, аграрії. Відновили діяльність вже 90 % підприємств та бізнесу.

Волинські аграрії активно ведуть весняно-польові роботи. Зокрема, засіяно вже понад 65 тисяч гектарів ярих зернових», - розповів Погуляйко.

Також з початку війни в області розселили понад 49 тисяч переміщених осіб. Частина з них вже вирушила або за кордон, або в інші області. Але більшість лишилися. Орієнтовно в області на сьогодні проживають близько 30 тисяч переселенців, з них 2387 дітей, які вже дистанційно навчаються.

Крім того, в області вже видали понад 12 тисяч довідок щодо надання статусу ВПО (внутрішньо переміщеної особи).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus