USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині відкрили меморіальну дошку Герою Ігорю Юрасову

11 Червня 2024 20:42
У ліцеї с. Залісся відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Юрасова Ігоря Володимировича – випускника цього ліцею з нагоди річниці загибелі.

Про це повідомили у Сошичненській громаді.

Ворог обірвав молоде життя 10 червня 2023 року поблизу населеного пункту Благодатне Бахмутського району Донецької області. Почесне право відкрити дошку було надано батькові Героя та його дружині. Настоятель місцевого храму Віталій Теличко провів поминальний молебень та освятив пам’ятний знак.

Директор ліцею с. Залісся Лідія Карпук, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів рад Сошичненської сільської ради Віталій Ярощук, старостою Нуйнівського старостинського округу Олег Семенюк виступили зі словами вдячності та шани Герою.

Читати ще: Маленький син зостався сиротою: загиблому на війні гранатометнику з Волині просять надати звання Героя України

«Відтепер пам’ятний знак на фасаді ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм, героїзм та подвиг Воїна і вірного Захисника нашої Батьківщини.

Ми завжди пам’ятатимемо Героя, який поклав своє життя заради того, щоб його сім`я, рідні та всі українці мали майбутнє у своїй незалежній Батьківщині, Героя, який пішов нескореним...» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus