USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На Волині відкрили 102-й підрозділ місцевої пожежної охорони

15 Березня 2023 19:58
15 березня відбулося відкриття підрозділу місцевої пожежної охорони у селі Четвертня Колківської громади Луцького району.

У відкритті пожежної команди узяли участь рятувальники, мешканці громади, посадовці органів місцевої влади, а також команда юних пожежних-рятувальників, повідомили у ДСНС Волині.

Це сьомий підрозділ у цій громаді та загалом 102-ий у Волинській області. Для потреб вогнеборців зусиллями громади зведене та облаштоване пожежне депо. Техніку та спорядження сільським пожежникам передали з Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Як зазначив начальник ГУ ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, створення цієї команди стало можливим завдяки спільним зусиллям громади, органів місцевої влади й рятувальників.

«Завдяки розумінню питання, що команда пожежної охорони повинна бути якнайближче до людей, громада навіть у цей складний час віднайшла можливість створити команду вогнеборців. Вона буде здатна ефективно реагувати на пожежі, а також на надзвичайні події різного характеру й першою прибувати до місця виклику на допомогу людям», – зазначив головний рятувальник Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus