USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

На Волині відбудеться масштабне спортивне протезування для захисників

4 Липня 2024 12:22
Реабілітаційна система U+ System вперше проведе на Волині захід зі спортивного протезування для одинадцяти військовослужбовців. Буде доступно два типи протезів Running blade та Forever Foot.

Running blade – спортивні бігові блейди. Forever foot – повсякденні силові протези. Спортивні протези допоможуть військовим знову почати бігати, продовжити службу та активно проводити час зі своєю родиною, інформують у реабілітаційній команді U+ System.

Це вже восьмий спортивний захід реабілітаційної команди. На цей раз партнерами заходу стали Modern Expo – компанія з Луцька, яка створює сучасний ритейл та спеціалізується на різних видах обладнання. Завдяки партнерам, захід зі спортивного протезування вперше пройде у Волинській області.

Читати ще: Під час евакуації ампутували ноги: військовий з Волині лікується в Дніпрі

Кожен спортивний захід від реабілітаційної команди присвячений певному виду спорту. У рамках цього заходу військові зможуть випробувати свої сили в різних бігових активностях у дружній аматорській грі.

«Наша команда кожного разу вигадує новий концепт спортивного заходу. У нас вже був футбольний день в Києві, баскетбольний день у Дніпрі, і от зараз ми у Волинській області. Ми розширюємо географію наших спортивних днів із протезування. Для нас важливо, щоб військові могли просто розслабитись і ні про що не думати, а все інше зробимо ми», – ділиться Поліна Толубаєва, менеджерка з розвитку партнерств U+ System.

З жовтня 2023 року команда U+ System та разом із данськими партнерами Levitate зробили понад 200 успішних протезувань військовим, які активно захищають Україну та продовжують свою службу у Збройних Силах України. А у квітні 2024 року команда почала розширювати географію спортивного протезування та вже провели заходи у Дніпрі та Одесі.

Більше про U+ System:

Website

Instagram

Facebook

Linkedin
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus