USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині «ВАЗ» на перехресті збив 55-річну велосипедистку

Сьогодні 12:51
У неділю, 4 серпня, близько 17 години у селі Сирники 25-річний водій «ВАЗ» на рівнозначному перехресті допустив наїзд на 55-річну велосипедистку. Жінка отримала травми, її госпіталізували.

Про це інформує поліція Волині.

З місця події вилучено транспортні засоби, водій за кермом був тверезий.

Того ж дня у селі Заболоття 15-річний керманич мотоцикла Lifan не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із автомобілем Volkswagen. За кермом авто перебувала 37-річна жителька сусіднього населеного пункту. Підлітка з травмами госпіталізували до місцевої лікарні.
Читати ще: У Ковелі судили 16-річного мотоцикліста, бо не мав прав та скоїв ДТП

Близько 19 години вчора між селами Козлів та Кремеш Володимирського району 40-річний водій Ford не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся з автомобілем Opel під керуванням 45-річного волинянина. Внаслідок аварії постраждала 33-річна пасажирка Opel. Після надання допомоги у лікарні її відпустили додому.

За трьома фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило травмування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus