USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70

На Волині в останню путь провели Героя Михайла Ліщину

2 Квітня 2022 18:34
Сьогодні, 02 квітня, у Шклині Другому провели в останню путь захисника України, 31-річного воїна Михайла Ліщину, який загинув унаслідок ворожого обстрілу.

Чимало небайдужих людей прийшли попрощатися із військовим, серед них – рідня, побратими, представники влади та жителі навколишніх сіл, повідомляють на сторінці Городищенської громади.

Церемонію прощання священнослужителі здійснили на подвір’ї батьківської хати Героя у селі Шклинь Другий. Велелюдним коридором з прапорами та квітами у руках й під звуки духового оркестру проводжали Захисника від батьківської домівки.

Бійця відспівали у Свято-Троїцькому храмі с. Городище та поховали на кладовищі у с. Шклинь.

Лунали молитви та Гімн України, плакали люди... У небо летіли «постріли пам’яті» та вигуки «Слава Україні! Героям слава!»

Не вистачає слів, щоб описати біль смутку за Героями України, чиї життя обриваються через зухвале та безпідставне нашестя окупантів.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам'ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2022 21:39
Царство тобі Небесний, брате!!! Вічна слава величній жертві!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus