USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На Волині уродженець Росії, який воював в Іраку, до смерті побив чоловіка лопатою

10 Липня 2022 16:09
На Волині за вбивство судили уродженця російської федерації, який під час конфлікту до смерті побив чоловіка. Вбивцю посадили на сім років.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд.

Злочин трапився 5 січня. Будучи п’яним, обвинувачений під час конфлікту з іншим чоловіком вдарив його в обличчя, від чого той впав, після цього він вдарив лежачого по голові лопатою та наніс не менше десяти ударів ногами по голові та тулубу. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Про вбивцю відомо те, що він єуродженцем міста гогінськ московської області російської федерації, однак має громадянство України. Він розлучений, але має на утриманні двох неповнолітніх дітей. Чоловік також є учасником бойових дій.

У суді він визнав свою вину, підтвердивши усі обставини злочину. Брат вбитого не наполягав на суворому покаранні, розповівши, що обвинувачений надав йому п’ять тисяч гривень на поховання.

Батько обвинуваченого у суді розповів, що його син у 2003-2004 роках служив в Іраку, де внаслідок бойових дій отримав травму голови, і зараз в нього в голові пластина.

У підсумку суд призначив вбивці покарання у вигляді позбавлення волі на сім років. Також суд стягнув на користь брата вбитого 100 тисяч гривень моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 10 Липня 2022 17:24
Ногінськ ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus