USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

На Волині упередили розтрату 1,5 млн грн на закупівлі меблів

28 Серпня 2024 21:51
Аналітики Територіального управління БЕБ у Волинській області виявили ризиковий тендер на придбання меблів. Публічну закупівлю оголосив один із навчальних закладів області. З бюджету планували витратити 1,5 млн гривень.

За результатами інформаційно-аналітичної роботи фахівці Бюро встановили, що учасник-переможець на момент початку тендерної закупівлі та укладання договору був внесений в реєстр суб'єктів господарювання, що здійснили порушення законодавства Антимонопольного комітету України.

Читати ще: На Волині упередили розтрату понад 3 млн бюджетних коштів на мультимедійне обладнання

Також встановлено, що протягом останніх трьох років підприємство притягувалося до відповідальності за порушення, передбачене п. 4 ч. 2 ст. 6 та п. 1 ст. 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», а саме вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів.

За рекомендацією співробітників Теруправління навчальний заклад достроково розірвав укладений договір. Таким чином аналітики БЕБ упередили розтрату 1,5 млн грн бюджетних коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus