USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Пасажирський транспорт на Волині перевірятиме поліція

20 Липня 2022 14:46
Укртрансбезпека разом з патрульною поліцією здійснюватимуть профілактичні заходи, спрямовані на посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів, забезпечення дотримання законності водіями та перевізниками в цій сфері, зниження рівня аварійності тощо.

Про це інформує Управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Відомо, що з 25 липня до 25 серпня триватиме практичний етап цих заходів. Під час нього мобільні групи із поліцейських та працівників відділів безпеки дорожнього руху здійснюватимуть контроль за дотриманням водіями і перевізниками вимог правил дорожнього руху, перевезення пасажирів, а також виявлятимуть факти керування водіями транспортних засобів, що надають послуги з перевезення пасажирів, у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. Окрім того, перевірятимуть наявність дозвільних документів на право перевезення пасажирів, ліцензій, а також державної реєстрації як суб’єкта господарювання.

Перевірятимуть також технічний стан таких транспортних засобів, проходження обов’язкового технічного контролю та їхнє зберігання за місцем стоянки; проходження щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв та передрейсового контролю технічного стану транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
професіоналрер не по Показати IP 23 Липня 2022 06:07
Давно пора.Таксує весь Луцьк.А де податки.Це скільки грошей може отримувати бюджет. 18 річні водії хіба мають право таксувати? А стаж 3 роки,що тепер не потрібен по закону?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus