USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині учні та вчителі прийшли до школи у піжамах

11 Травня 2018 15:00
У Ківерцівській районній гімназії запровадили цікавий проект «Навчайся – будеш винагороджений!» В навчальному закладі довели, що навчання може бути не лише корисним, а й дуже цікавим.

Про це розповіла мама учениці Ківерцівської районної гімназії № 2 Тетяна Боярчук, пише T1.ua.

«Цей проект – цe низка заходів і дій, що відбуватимуться цілий рік. Наприклад, щотижня визначається найкращий учeнь, дeнь бeз уроків для найкращого класу, тeматичні вeчірки», – розповіла Тетяна.

Цього тижня в гімназії проходив «Тиждень настрою», який став фінальним заходом поточного навчального року. Він полягав у тому, що кожного дня, протягом навчального тижня, учні та вчителі повинні одягатися в певний образ.

Упродовж чотирьох днів ківерцівські гімназисти приміряли на себе вбрання супергероїв та патріотів, робили чудернацькі зачіски та приходили в школу в піжамах.

Сьогодні, 11 травня, пройшов заключний «Піжамний день» цього навчального року. Учні із задоволенням проявили свою індивідуальність, креативність та бажання до перевтілень. Ну а вчитeлі, як виявилося, тeж нe проти таких тематичних експериментів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Травня 2018 15:08
Кожен сходить з розуму по своєму
реформа Показати IP 11 Травня 2018 16:04
"дeнь бeз уроків для найкращого класу"? замало. Навчальний рік без уроків для найкращої школи! - оце по нашому, по-реформаторськи! Нехай вийдуть із сучасної школи учні дебілами, зате в піжамах і по приколу!
Лучанка Показати IP 11 Травня 2018 16:15
Молодці! Хоть десь роблять навчальний процес цікавим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus