USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

На Волині учень коледжу на мотоциклі влетів в авто, а потім втік. Що призначив суд

27 Жовтня 2024 06:21
Учень коледжу за скоєння ДТП у Ковелі та втечу з місця події відбувся незначним покаранням – його на рік позбавили водійських прав.

Як вказується у постанові Ковельського міськрайонного суду, ДТП сталася 31 серпня близько 22 години на вулиці Відродження у Ковелі.

Іван Ц., керуючи незареєстрованим мотоциклом КOVI 300-ST, не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся з автівкою OPEL COMBO, що розверталася. Після зіткнення мотоцикліст залишив місце ДТП, не повідомивши працівників поліції про пригоду.

Внаслідок зіткнення в автівки були пошкоджені заднє ліве крило, задні ліві двері та переднє ліве крило.

Читати ще: На Волині вчитель фізкультури п’яним скоїв ДТП і отримав 17 тисяч штрафу

Про винуватця аварії відомо, що він навчається у «Ковельському промислово-економічному фаховому коледжі Луцького національного технічного університету».

Мотоцикліст звернувся до суду із заявою, в якій вину не визнав та зазначив, що ДТП сталася з вини водійки автомобіля. Мовляв, вона розверталася без покажчика повороту в недозволеному для цього місці. Також додав, що місце події залишив, бо був у стані афекту. У подальшому на розгляд справи у суд не з’явився.

Натомість водійка у суді запевнила, що, розвертаючись, включила покажчик повороту та переконалася, що це буде безпечно. А коли почула удар, то зупинилася і включила аварійну сигналізацію. Вийшовши, побачила мотоцикліста, який втікає з місця ДТП.

Читати ще: Лише сидів на місці водія: волинянин у суді доводив, що не їхав п’яним за кермом авто

Вину Івана Ц. у скоєнні аварії вдалося довести зібраними під час досудового розслідування доказами.

Суд врахував, що оплатити штраф, передбачений за таке адмінпорушення, студент не зможе, бо не працює. Відтак юнака позбавили права керування транспортними засобами строком на один рік.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ого Показати IP 27 Жовтня 2024 08:05
А так можна,як це без штрафу? Коли втік то вже 3400 Скоро і до вас дійде...МСЕК беруть,ой дуже скоро і вас візьмуть вже аж тошнить читати про вас продажні судді.... Тфууу на вас
Фанат Показати IP 27 Жовтня 2024 08:07
То хай громадські роботи 300 годин відпрацює Як це студент не має змоги,Шок Це правда вже аж смішно,як нас дурними роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus