USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині у власність держави повернули землі вартістю 51 млн

20 Січня 2023 22:02
На виконання рішення Господарського суду Волинської області, яким задоволено позов Волинської обласної прокуратури в інтересах Головного управління Держгеокадастру в області та Національної академії аграрних наук України до Копачівської сільської ради й одного з фермерських господарств, у власність держави повернуто земельні ділянки загальною площею 46 га й вартістю 51 мільйон гривень.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Прокурори з’ясували, що під час проведення інвентаризації земель особливо цінні землі державного підприємства «Перше травня» Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту картоплярства Національної академії аграрних наук України були неправомірно віднесені до земель, не наданих у власність та користування, у подальшому незаконно передані з державної власності у комунальну, а згодом – у користування фермерського господарства.

Тепер землі, які незаконно вибули із державної власності та користування державного підприємства, повернуті у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 21 Січня 2023 07:57
Прокуратурі нічим зайнятися, не потрібна структура...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus