USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Волині у комендантську годину спіймали п’яного водія Audi Q7: на суді він запевняв, що за кермом була дружина

20 Січня 2024 18:24
На Волині водію, якого спіймали п’яним за кермом під час комендантської години, не вдалося уникнути покарання. Він запевнянв, що за кермом була дружина, але у ці слова на суді не повірили.

Як ідеться в постанові Локачинського районного суду, 17 грудня минулого року близько першої години ночі В'ячеслав К. за кермом Audi Q7 рухався вулицею Луцькою в селищі Локачі. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Результат тесту – 1,01 проміле.

Про правопорушника відомо, що він є фізичною особою-підприємцем. На суді В'ячеслав К. заявив, що не керував автомобілем, а за кермом була його дружина.

Читати ще: У Луцьку в комендантську годину спіймали п’яного водія Opel: його оштрафували на 51 тис. грн та на 10 років позбавили прав

Однак докази свідчили про інше. Зокрема на відеозаписі зафіксовано, що за кермом був саме В'ячеслав К., факт керування авто він не заперечував. До того ж, чоловік погодився з результатом огляду на стан сп’яніння.

Тож суд визнав В'ячеслава К. винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та оштрафував на 17 тисяч гривень. Окрім того, правопорушника на рік позбавили права керування транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 20 Січня 2024 22:28
А ВІН ЩО ЗАМІЖНІЙ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus