USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

На Волині у Держгеокадастру забрали ділянку вартістю 15 млн, якою той заволодів незаконно

10 Серпня 2021 21:57
У власність держави на Волині повернули земельну ділянку лісового фонду вартістю 14,6 мільйона гривень.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Господарський суд Волинської області повернув у державну власність земельну ділянку площею майже 9 га й вартістю 14,6 млн грн на території Ковельського району.

Прокурори звернулися в суд із позовом до Ковельської райдержадміністрації та Головного Управління Держгеокадастру у Волинській області, аби витребувати у власність держави земельну ділянку, цільове призначення якої було незаконно змінене.

Землі, які належать до земель лісового фонду, неправомірно вилучили у державного лісогосподарського підприємства, зареєстрували як землі сільськогосподарського призначення та передали у власність Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, яке мало намір ними розпоряджатися.

У суді прокурори довели незаконність цієї оборудки й рішенням суду земельна ділянку витребували із незаконного володіння та повернули у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus