USD 41.12 41.55
  • USD 41.12 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Волині триває укріплення кордону з Білоруссю

2 Листопада 2023 10:37
Роботи з інженерного та фортифікаційного облаштування українсько-білоруської ділянки кордону в межах Волинської області тривають. Активно в цьому прикордонникам допомагають органи державної влади, місцевого самоврядування, волонтери та благодійники.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

1 листопада під час робочої поїздки на Ковельщину начальник Волинського прикордонного загону зустрівся з головами об’єднаних територіальних громад району, аби обговорити питання подальшої співпраці задля забезпечення надійної охорони й оборони державної межі.

Читати ще: Щоб ворог навіть не потикався: показали, як мінують кордон з Білоруссю. Фото

Прикордонники продемонстрували учасникам наради презентаційний матеріал про обсяг робіт, які було виконано завдяки їхній підтримці, та обговорили потреби охоронців кордону.

Командир прикордонного загону подякував начальниці Ковельської РВА та керівникам міських, селищних, сільських територіальних громад за тісну співпрацю і надану прикордонникам допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus