USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Волині судитимуть прикордонницю, яка незаконно переправила понад 160 чоловіків за кордон

Сьогодні 18:16
За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону до суду скерували обвинувальний акт стосовно інспекторки прикордонної служби з Волині за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Про це інформує Спецпрокуратура Західного регіону.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачена під час прикордонного контролю у пункті пропуску «Устилуг-Зосин» дозволила перетнути кордон 162 військовозобов’язаним чоловікам без відповідних дозвільних документів.

Читати ще: Молода волинянка, яка за 5500 доларів переправляла ухилянтів за кордон, отримала сім років тюрми

Вона не внесла про цих осіб дані до інформаційно-телекомунікаційної системи «Гарт-1», таким чином забезпечила можливість їхнього незаконного переміщення за кордон під час дії правового режиму воєнного стану. Діяла посадовиця відповідно до заздалегідь розробленого плану та злочинних домовленостей, скориставшись службовим становищем.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу ДБР, спільно із співробітниками Державної прикордонної служби.

Санкція статті передбачає від 5 до 7 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Степанович Показати IP Сьогодні 18:25
Вона спасла їм життя
Бернард Барух Показати IP Сьогодні 18:56
Цікаво, вона робила це з ціллю наживи чи по-християнські врятувала життя, не взявши жодного шекеля?
Анонім Показати IP Сьогодні 19:03
Ай, красава, консула касу… а, що є закон який забороняв виїзд ??? Протизаконні постанови, з пальця висмоктані..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus