USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

На Волині судили жінку, яка морила голодом п’ятьох собак

19 Серпня 2024 23:06
У Володимирі жінка не годувала своїх собак, за що отримала понад п’ять тисяч штрафу.

Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду.

Поліцейські виявили правопорушення 3 липня 2024 року. Маючи на утриманні пʼять дорослих дворових собак, Алла Г. жорстоко поводилася з ними. Жінка не давала тваринам їжі, моривши їх голодом.

Читати ще: Заплатить штраф: волинянка потрапила до суду, бо її собака душив сусідських курчат

Своїми діями вона вчинила адмінправопорушення за ч. 2 ст. 89 КУпАП, тобто порушення правил утримання та поводження з тваринами. Суд врахував, що протиправні дії вчинені стосовно кількох собак.

На судове засідання порушниця не зʼявилася, хоча була належним чином повідомлена про дату та місце. Причину неявки не повідомила.

Читати ще: На Волині пес покусав людей: власника оштрафували та відібрали у нього тварину

Вина власниці підтверджується її письмовими поясненнями, протоколом і рапортом інспектора Володимирського РВП, фототаблицями і поясненнями свідків.

Суд визнав Аллу Г. винною та призначив їй штраф у розмірі 5100 гривень. Також вона заплатить 605 гривень судового збору.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus