USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині судили водійку за хабар капітану поліції

Сьогодні 11:02
На Волині жінка намагалася дати хабар патрульним, щоб ті не складали протокол про скоєне нею правопорушення. Тепер вона заплатить 17 тисяч штрафу.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Вранці 31 травня цього року патрульні помітили Renault Наталії В. між селами Хром`яків та Одеради Луцького району. Вони зупинили автомобіль, реагуючи на можливе вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164-5 КУпАП.

Втім, бажаючи уникнути наслідків, жінка запропонувала капітану поліції хабар – 100 доларів, 10 польських злотих і 200 гривень.

Обвинувачена свою вину у суді визнала повністю, у вчиненому розкаялася. Як зазначила, дала поліцейським гроші, щоб її не притягнули відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

Читати ще: У Луцьку чоловік з ножем бігав по вулиці, а потім пропонував хабар патрульним

Суд врахував, що жінка раніше не судима, характеризується позитивно, активно сприяла розкриттю, а скоєне правопорушення відноситься до нетяжких.

Наталію В. визнали винною за ст. 369 ч. 1 КК України, призначивши штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Банкноти, які вона дала поліцейським, конфіскували.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus