USD 41.20 41.44
  • USD 41.20 41.44
  • EUR 41.30 41.44
  • PLN 10.50 10.75

На Волині судили працівника «Нового каналу», який намагався втекти до Польщі убрід через Західний Буг

Сьогодні 11:43
У Володимирі судили працівника «Нового каналу», який 2 серпня з групою осіб намагався незаконно перетнути державний кордон, щоб потрапити у Польщу. Чоловік йшов у брід через річку Західний Буг, поза пунктом пропуску.

Своїми діями він вчинив адміністративне правопорушення за статтею 204-1, ч.2 (Незаконний перетин кордону України). Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського суду, пише БУГ.

Як вказується у матеріалах справи, порушник у судове засідання не з'явився, однак надав заяву про розгляд справи без його участі, вину у вчиненому визнав повністю.

Читати ще: Уродженець РФ із фальшивими документами хотів проїхати через «Устилуг»: отримав штраф у 51 тисячу

Дослідивши матеріали справи, вбачається, що його вина підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення серії ЗхРУ № 246832 від 02.08.2024 року, доданими до протоколу матеріалами та заявою самого правопорушника.

Відтак суд визнав чоловіка винним та оштрафував у розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 гривень. Також він має сплатити в дохід держави 605 гривень судового збору.

Читати ще: Колишній голкіпер «Волині» переплив Тису, щоб грати в Білорусі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus