USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Волині судили одесита, який відмовився ставати на військовий облік

14 Квітня 2024 07:42
Штраф у понад п’ять тисяч гривень заплатить уродженець Одеси, який відмовився ставати на військовий облік на Волині.

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

З матеріалів справи відомо, що працівники ТЦК повідомили військовозобов’язаного Олександр М. про необхідність прибуття 5 березня для взяття його на військовий облік. Чоловіка було попереджено про кримінальну відповідальність, якщо цього не зробить, однак у визначений час він не з’явився.

Читати ще: Рада хоче посилити штрафи за порушення військового обліку та мобілізації

Прокурор Володимир-Волинської окружної прокуратури, посилаючись на те, що обвинувачений беззаперечно визнав свою винуватість, не оспорював встановлені в результаті досудового розслідування обставини і згоден на розгляд обвинувального акта за його відсутності, просив розглядати справу в спрощеному порядку без проведення судового розгляду в засіданні.

Зрештою суд визнав Олександра М. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.337 КК України, та оштрафував на 5100 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 14 Квітня 2024 20:02
То й судили би в Одесі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus