USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

На Волині судили батька, який купив права для неповнолітнього сина

8 Вересня 2024 23:08
Волинянин купив водійське посвідчення синові, за що отримав рік умовного терміну.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду.

У квітні 2023 року Микола К. через соціальну мережу домовився з невстановленою особою про виготовлення посвідчення водія за обумовленою ціною. Він надав особисті дані свого неповнолітнього сина для внесення їх у псевдодокумент. Через кілька днів зроблені з допомогою комп'ютерних технологій права категорій «А», «A1» отримав на руки.

Читати ще: Лучанин за 10 тисяч гривень купив водійське посвідчення. Його судили

Уже в травні батько з сином пішли до сервісного центру МВС у Камені-Каширському, щоб замінити вказане посвідчення. Але там працівники викрили підробку.

Обвинувачений вину в інкримінованому визнав повністю і щиро каявся. Також просив його суворо не карати, адже має на утриманні хвору дружину та двох неповнолітніх дітей. Своїми діями чоловік вчинив кримінальні правопорушення за двома статтями.

Читати ще: Волинянин ледь не сів на два роки за купівлю посвідчення водія

Суд врахував, що волинянина вперше притягують до криміналу, його позитивну характеристику та сімейні обставини. У підсумку Миколу К. визнали винним, покаравши роком іспитового терміну зі стягненням 1,4 тисячі гривень за експертизи.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus