USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

На Волині судили батька дев’яти дітей, який пиячив та ображав колишню дружину

Сьогодні 15:51
Рік обмеження волі отримав батько дев’яти дітей, який психологічно знущався над колишньою дружиною.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

Волинянин Роман К. раніше неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за вчинення домашнього насильства щодо своєї колишньої дружини. Але останні його витівки призвели до кримінальної справи.

Упродовж жовтня 2023 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік безпідставно виражався в адресу потерпілої нецензурними словами, принижував її, поводив себе агресивно. Одного разу кривдник у присутності неповнолітньої доньки погрожував відправити дітей до дитячого будинку та позбавити ексдружину батьківських прав.

Читати ще: За 20 ударів – 20 тисяч компенсації: на Волині пенсіонер побив вчительку, коли забирав курку

Обвинувачений не заперечив факт використання нецензурної лайки в адресу потерпілої, коли був п’яним. Проте не визнав звинувачень у тому, що завдавав жінці психологічних страждань. Він вказував на аналогічну поведінку зі сторони потерпілої і вважав агресивний спосіб спілкування в сім`ї звичайним побутовим конфліктом.

Також волинянин росив суд взяти до уваги добрі стосунки із дітьми, яких у сім’ї дев`ятеро, і не позбавляти можливості допомагати їм.

Потерпіла пояснила, що перебуває на межі психологічного зриву, оскільки обвинувачений постійно зловживає спиртними напоями, не працює, поводить себе агресивно, виносить з будинку і продає речі, виганяє дітей на вулицю. Тривалий час вона терпіла побиття і образи, але через постійний стрес стан її здоров’я погіршується, а ліки не допомагають.

Читати ще: Лила багато води: на Волині пенсіонер побив дружину, яка заступилася за невістку

Суд встановив, що обвинувачений і потерпіла перебували у шлюбі 10 років, розлучилися у 2016-му. На час вчинення домашнього насильства чоловік фактично проживав разом з потерпілою у будинку.

У підсумку Романа К. судили за ст. 126-1 Кримінального кодексу України, тобто за вчинення домашнього насильства. Його визнали винним і призначити один рік обмеження волі у виправному центрі.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus