USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.50 10.65

На Волині створюють пересувний паспортний стіл

12 Листопада 2022 10:08
На Волині створять мобільний офіс з паспортизації. Ключі і документи на мікроавтобус, який донедавна належав одному з комунальних підприємств, вже передали керівникові міграційної служби Волині Іванові Войцешуку.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Через повномасштабну війну розгалужену мережу відділень міграційної служби в області довелося суттєво скоротити, адже паспортна документація потребує спеціального обліку та особливого зберігання. Відтак можливості волинян оформити паспорти значно скоротилися.

Зі слів голови Волинської облради Григорія Недопада, в області проживає 75 тисяч вимушених переселенців, значна частина з яких втратила документи, тож доцільним є створення мобільного офісу з паспортизації.

Мікроавтобус уже брендували, на черзі його обладнання під мобільний офіс. Начальник управління Державної міграційної служби у Волинській області Іван Войцешук запевнив, що сформовано і групу фахівців для роботи на виїзді, залишилось отримати спеціальні дозволи на такий формат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus