USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

На Волині спрощенці додали до бюджету 734 мільйони гривень

Сьогодні 06:44
За підсумками першого півріччя 2024 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 733,9 мільйона гривень єдиного податку. Таким чином, надходження єдиного податку в області на 49 відсотків перевищують показники аналогічного періоду торік.

Про це інформують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Зокрема, із загальної суми надходжень єдиного податку вклад фізичних осіб – підприємців до бюджетів громад – 580,8 мільйона гривень. Юридичні особи-спрощенці сплатили 117,5 мільйона гривень єдиного податку. Сільськогосподарські товаровиробники Волині спрямували до місцевих бюджетів 35,6 мільйона гривень єдиного податку.

Читати ще: Волинські платники податків сплатили до бюджету вже понад 3 мільярди гривень

Стабільно позитивну динаміку надходжень єдиного податку в області фіксують з початку року. Маючи такого надійного партнера в питанні залучення податкових надходжень, громади можуть планувати видатки з врахуванням вагомого внеску представників малого бізнесу.

Як зазначається, дбаючи про зручність комунікації платників з контролюючим органом, ДПС пропонує фізичним особам – підприємцям сучасний сервіс – мобільний застосунок «Моя податкова», який надає нові можливості для дистанційного звітування, отримання інформації та сплати податків.

Читати ще: З початку року на Волині сплачено понад мільйон гривень туристичного збору
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP Сьогодні 08:08
Що ви з мови зробили. А "опущенцi" скiльки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus