USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

На Волині сплачено майже 13 мільярдів гривень податків

Сьогодні 06:20
Упродовж січня-серпня 2024 року майже 13 мільярдів гривень податків, що їх сплатили волинські суб'єкти господарювання, поповнили поповнили державний та місцеві бюджети в області. Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 21,2 відсотка.

Тобто з початку року юридичні та фізичні особи спрямували до бюджетів усіх рівнів на понад 2,2 мільярда гривень податків більше проти аналогічного періоду торік, інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«Зростання податкових надходжень, яке фіксуємо в області щомісяця з початку року, переконує у відповідальній позиції більшості наших платників. Навіть за несприятливих економічних умов воєнного часу суб’єкти господарювання своєчасно перераховують податки до бюджету. А це означає, що бізнес успішно адаптувався до економічних викликів і розвивається всупереч надскладним обставинам. Варто відзначити, що рівень податкового супроводу теж стає більш сучасним та орієнтованим на сумлінних платників податків, насамперед завдяки цифровим рішенням, які дозволяють своєчасно реагувати та протидіяти спробам окремих компаній мінімізувати податки», – коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: За пів року волиняни сплатили 1 млрд 857 млн грн ПДВ

Посадовець підкреслив, що сучасні технологічні рішення, які ДПС пропонує бізнесу, мають виняткове значення для більш ефективної діяльності та комунікації органу контролю з платниками. Саме пропоновані ДПС електронні сервіси вдало розв'язують чимало питань – від моменту формування звіту до виконання податкових зобов’язань дистанційно, що нівелює корупційну складову.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus