USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

На Волині спіймали двох п’яних чоловіків, які лізли через паркан до Польщі

Сьогодні 14:30
На Волині ввечері 13 жовтня військовослужбовці відділу «Морозовичі» виявили неподалік українсько-польського кордону двох чоловіків, які намагалися подолати загороджувальний паркан.

Помітивши прикордонний наряд, чоловіки спробували втекти, але їх швидко наздогнали охоронці кордону. Виявилося, що вони не були самотніми — разом із ними були ще дві жінки, інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Як стало відомо, четверо жителів Нововолинська вирушили на відпочинок до лісового масиву поблизу кордону. Після вживання алкогольних напоїв чоловіки, 1987 та 1997 років народження, вирішили здійснити спонтанну подорож до Польщі, залишивши жінок у прикордонні.

Читати ще: На Волині затримали двох порушників кордону

На всіх чотирьох прикордонники склали адміністративні матеріали за порушення прикордонного режиму. Двоє чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон, постануть перед судом за свої дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суд Показати IP Сьогодні 15:19
За адмін порушення, напевно впаяють три роки. А лох все проковтне і піде боронити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus