USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

На Волині через погану дорогу зламалася швидка

5 Квітня 2019 11:48
У Ковелі автомобіль медиків, їдучи на виклик, отримав сильні ушкодження на поганій дорозі, інформує Волинський обласний центрі екстрегої медичної допомоги.

4 квітня в Центральну оперативну диспетчерську поступило звернення у м. Ковель, вул. Ватутіна (що поблизу військового містечка), з приводу судом та падіння з висоти.

Бригада екстреної медичної допомоги виїхала відразу, але до місця виклику не доїхала декілька десятків метрів, у зв’язку з незадовільним станом дороги.

Рухаючись по поганій дорозі, санітарний автомобіль отримав механічні ушкодження та не зміг продовжити рух. Керівником бригади було вирішено йти пішки, взявши все обладнання та медикаменти, викликавши на допомогу другу бригаду екстреної медичної допомоги.

До приїзду іншої бригади, потерпілому було надано відповідну медичну допомогу. У важкому стані хворого доставили в Ковельську центральну районну лікарню.

Життя людини врятоване, а автомобіль потребує дороговартісного ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Скептик-2 Показати IP 5 Квітня 2019 12:02
І коли вже та влада дорогу зроббить
ковель Показати IP 5 Квітня 2019 15:46
а Супрун хоч знає як виконується її команда швидкій за 20 хв. доїхати в найдальше село???????????? треба послати їй по вайберу фото з наших доріг і ям, хто № її телефону дасть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus