USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині шестиразово судима жінка попалася на збуті наркотиків

Сьогодні 07:14
На Волині за збут наркотиків покарали жінку, яка вже мала за плечима шість судимостей. За новий злочин вона отримала конфіскацію майна та 6,6 року тюрми.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду.

Оксана К. лікувалася на державній програмі для наркозалежних у Володимирському ТМО, але водночас перебувала у Києві на замісній терапії. Вже у столиці жінка придбала та зберігала з метою збуту таблетки, які містять метадон і димедрол.

У подальшому продавала наркотичні засоби. Слідчим зафіксовано мінімум шість таких випадків. Ціни коливалися від 200 до 1050 гривень (залежно від кількості та якості таблеток). Затримали жінку з наркотиками 27 червня 2023 року на території залізничного вокзалу у Володимирі.

Читати ще: Двоє волинян, які продавали наркотики військовим, отримали по 9 років тюрми

Обвинувачена свою причетність до збуту не визнала. Проте вина підтверджується показаннями свідків, протоколами та експертизами. Суд врахував, що жінка була неодноразово судимою, зокрема за аналогічні злочини, не працює, характеризуються посередньо.

Оксану К. визнали винною та за сукупністю злочинів призначили 6,6 року позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus