USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.40 10.55

На Волині рідним загиблих Захисників вручили їхні посмертні нагороди

17 Жовтня 2024 22:19
Сьогодні у Копачівці відбулося вручення посмертних нагород родинам загиблих захисників Олега Святославовича Патіюка із с. Кременець та Василя Миколайовича Карп’юка із с. Залісці.

Про це повідомляє Копачвська громада.

Героїв відзначено орденом ІІІ ступеня «За Мужність» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.
Нагадаємо, солдат Патіюк Олег Святославович загинув 28 грудня 2023 року у населеному пункті Старомайорське Волноваського району Донецької області.

Читати ще: Рідним військових Олександра Герштанського і Олега Хрищука у Луцьку вручили посмертні нагороди

Життя солдата Василя Карп’юка трагічно обірвалося у Запорізькій області 5 січня 2024 року.

Військові загинули під час виконання обов’язків військової служби, що пов’язані із захистом Батьківщини.
«Висловлюємо щирі співчуття родинам військових, які поклали свої життя за волю та незалежність нашої держави. Низький уклін, честь і Слава Героям!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus