USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині рідним чотирьох загиблих військових вручили ордени

8 Січня 2024 14:14
На Волині державні нагороди отримали сім’ї чотирьох військовослужбовців, які загинули під час виконання бойових завдань у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомили у другому відділі Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Зустріч із рідними полеглих воїнів розпочалася з хвилини мовчання. Відзнаки захисників передали для батьків, дружин і дітей.

Читати ще: Волинянин отримав «Золотий хрест» за успішні бойові завдання на Харківщині

Орденами «За мужність» III ступеня, згідно з указами президента, посмертно були нагороджені волинські військові Віктор Козаков, Олексій Лєпін і Віктор Яресько. Орденом «Хрест Героя» посмертно відзначений Андрій Комаристий.

47-річний волинянин, молодший сержант Віктор Козаков був мобілізований до лав Збройних Сил України 28 лютого 2022 року Віктор Ростиславович. Боєць загинув 2 березня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу та стрілецького бою з російськими військовими на Бахмутському напрямку в Донецькій області. Нагороду отримала його дружина Юлія Козакова з донькою Анною.

43-річний волинянин, сержант Віктор Яресько був мобілізований на військову службу 28 лютого 2022 року. Загинув внаслідок мінно-вибухової травми в районі села Павлівка на Донеччині 17 квітня 2023 року. Нагороду отримали мати полеглого Людмила, дружина Ірина та син Ігор.

46-річний волинянин, молодший сержант Олексій Лєпін був мобілізований до лав ЗСУ 8 березня 2022 року. Він загинув під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил військ РФ 28 жовтня 2022 року неподалік села Опитне Донецької області. Його нагороду отримали мама Наталія та батько Юрій.

19-річний Андрій Комаристий з Волині – солдат військової служби за контрактом. Він загинув під час виконання бойового завдання в районі села Хрящувате Луганської області ще 4 вересня 2014 року від вогнепального поранення грудної клітки.

Президент України присвоїв йому орден «Хрест Героя» (посмертно). Нагороду захисника вручили матері Валентині Федорівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus