USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині рятувальники загасили дві пожежі та дістали з машини вужа

29 Жовтня 2023 13:00
Рятувальники надали допомогу водію автівки, під капотом якої сховався плазун.

Сьогодні вранці рятувальники ДПРЧ-5 м. Нововолинська виїхали на вулицю Шевченка для надання допомоги водію легковика. Чоловік звернувся до служби 101 з проханням виловити під капотом машини непроханого пасажира – плазуна.

Оглянувши місце події, рятувальники встановили, що під капотом сховався вуж, отож в спеціальних рукавицях безпечно вилучили плазуна із його сховку та відпустили в поле за містом.
Учора волинські рятувальники ліквідували дві пожежі.

28 жовтня вночі виникла пожежа в житловому будинку в с. Седлище Ковельського району. Вогонь вчасно помітили господарі, викликали службу 101 та змогли ліквідувати пожежу до прибуття рятувальників. Вогнем пошкоджено диван. Ймовірна причина: недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальний печей та димарів.

У селі Соснина Володимирського району також посеред ночі виникла пожежа в цегляній господарській будівлі. Для ліквідації залучались рятувальники 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. Вогнем знищено частково покрівлю, пошкоджено речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина: коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus